Op zoek naar je nieuwe werkgever op het Arbeidsmarktcongres 19 maart

Weet je nog niet wat je met je Geesteswetenschappenstudie wilt doen? Of ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats? Kom dan aanstaande vrijdag naar het Arbeidsmarktcongres in het Lipsius.

bestuur arbeidsmarktcongres Geesteswetenschappen

 

Arbeidsmarktcongres
Speciaal voor studenten van de faculteit Geesteswetenschappen vindt vrijdag 19 maart het Arbeidsmarktcongres plaats. Tijdens deze dag staat jouw toekomst centraal. ’s Ochtends vertellen onder andere Bas Haring (filosoof) en Judith Sargentini (Europarlementariër voor GroenLinks) over hun loopbaan als voormalig student Geesteswetenschappen.

Workshops
Na de gratis lunch kun je ’s middags in drie workshoprondes kennis maken met verschillende werkgevers. Of je nu diplomaat, leraar, consultant of veilingmeester wilt worden: tijdens de workshops kunnen de organisaties je er alles over vertellen. Doe mee aan een simulatie van een EU-verdragsonderhandeling en ontdek of jij geschikt bent voor en functie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Of toch liever de journalistiek in? Ga dan naar de workshop van Karen Geurtsen, bekend van haar undercoveractie bij de PVV, die vertelt over haar journalistieke werk bij HP/de Tijd. Ook een kijkje in de keuken van een vertaalbureau of in het onderwijs behoort tot de mogelijkheden.

Toekomstige werkgever
Aan het einde van de dag kun je tijdens de netwerkborrel nog informeel napraten met misschien wel je toekomstige werkgever.

Meedoen
Op de website Arbeidsmarktcongres vind je het volledige programma. Opgeven kan nog tot en met donderdag in de hal van het Lipsius, of online. Deelname, inclusief lunch en borrel, kost slechts 5 euro

Leave a Reply