Study shot (week 46)

‘Deze foto nam ik tijdens mijn omzwervingen door Havana en omgeving, op zoek naar couleur locale,’ zegt Maayke Vidts, masterstudente Talen en Culturen van Latijns Amerika.

‘Voor mijn master in Latin American Studies ging ik op onderzoek naar Havana, Cuba. 
Ik wou de Latijns Amerikaanse cultuur echt beleven en ervaren, dus heb ik me niet alleen geconcentreerd op literatuuronderzoek in de bibliotheken, maar ook heel erg veel rondgezworven, mijn ogen uitgekeken en alle geuren en kleuren geabsorbeerd. Heel erg genoten en veel geleerd. De perfecte combinatie die deze studie voor mij zo bijzonder maakt.’ 

300 euro winnen met een foto van je studie?
Het studiejaar 2010-2011 is begonnen. De nieuwe ronde is geopend. Doe je mee met de Fotowedstrijd Studie in Beeld?

Leave a Reply