Study shot (week 13)

‘Geneeskundestudenten in Paramaribo vieren Holi Phagwa mee volgens hindoestaanse tradities!’, mailt Paulien Hennink, studente Geneeskunde.

Wij zitten hier met 16 co-assistenten uit Leiden en Maastricht en doen onze co-schappen in het Academisch ZH Paramaribo, het Diakonessenhuis en het St. Vincencius. Suriname is een smeltkroes van culturen. De (voornamelijk blonde) stagaires doen alle moeite om van alle culturen het mooiste mee te maken, zoals dit Holi Phagwa! Gelukkig hadden we wel hoofddoekjes om, aangezien er nu, 3 dagen later, nog steeds roze/oranje/blauwe kapsels door de stad lopen!

300 euro winnen met een foto of filmpje van je studie?
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Stuur je foto’s of een filmpje in en ding zo mee naar mooie prijzen. Doe je mee met de wedstrijd Jouw studie in Beeld?

Leave a Reply