Studyshot (week 15)

 

‘Video workshop in San Isidro. Hier leren we mensen in een afgelegen dorp in het noordoosten van de Filippijnen hoe een kleine filmcamera werkt. Deze meneer filmt voor het eerst zelf‘, mailt Nicolien Pul, masterstudent Biologie en Wetenschapscommunicatie.

‘De intentie van het veldwerk is natuurlijk mijn onderzoek en dat ging erg goed (…) de mensen die meewerkten filmden veel interessante beelden. Het leuke aan mijn onderzoek is dat je veel contact hebt met de lokale bevolking,’ blogt Nicolien Pul over haar veldwerk in de Filippijnen. Lees meer op haar blog.

300 euro verdienen met een foto of filmpje van je studie?
Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Stuur je foto’s of een filmpje in en ding zo mee naar mooie prijzen. Doe je mee met de wedstrijd Jouw studie in Beeld?

Leave a Reply